Retete de Craciun: Burta de porc cu legume

Printeaza

Burta de porc cu legume din: burta de porc, praz, morcovi, cimbru, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Burta_de_porc_cu_legume

  • 800 g burta de porc
  • 2 bucati praz
  • 3 bucati morcovi
  • 3 linguri cimbru
  • 3 bucati ramurele rozmarin
  • 1 ceasca ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prazul si morcovul se curaţa si se taie rondele care se asaza pe fundul unei tavi de cuptor.

Carnea porţionata se unge bine cu ulei, se presara cu cimbru, rozmarin, sare si piper si se asaza în tava peste legume.

Se toarna 2-3 linguri de ulei si apa (sau vin). Se da la cuptor pentru 45 de minute, pâna ce se rumeneste frumos.

Burta de porc cu legume

Retete_de_Craciun_Burta_de_porc_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.