Retete de ciorbe

Printeaza

Retete de ciorbe

Retete de ciorbe

Ciorbă de oase afumate cu dragavei

Ciorbă de oase afumate cu dragavei Ingrediente: 3 morcovi 2 cepe 2 linguri zarzavat de la borcan 1 conopidă (de la congelator) 3 oase afumate 100 g smântână 1 ou sare 1 mână dragavei (ştevie) congelat   Mod de preparare: Cureţi şi tai mărunt ceapa şi morcovii, le căleşti în ulei, după care adaugi 4 […]

Ciorbă de carnati afumaţi si varză acră

Ciorbă de carnati afumaţi si varză acră din: carnati afumati, ceapa, varza acra, faina, ulei, bulion, smantana, zeama de varza. Ingrediente:  500 g câmaţi afumaţi 1 ceapă 1 varză mică acră 1 lingură făină 2 linguri ulei 1 lingură bulion 250 g smântână 1 cană zeamă de varză   Mod de preparare: Speli bine varza, […]

Ciorbă de gască acrită cu zeamă de varză

Ciorbă de gască acrită cu zeamă de varză Ingrediente: măruntaiele unei gâşte 3 morcovi 3 cepe 3 cartofi 4-5 roşii din con­servă zeamă de varză 1 legătură pătrunjel leuştean uscat 1 ou 1 mână de fidea sare după gust   Mod de preparare: Pui măruntaiele la foc cu puţină apă şi sare. Când zeama a […]

Ciorbă de orez cu afumatură de porc

Ciorbă de orez cu afumatură de porc Ingrediente: 1 os afumat de porc 250 g smântână 200 g orez 5-6 căţei usturoi 3 linguri făină 1 ceapă sare piper apă     Mod de preparare: Pui osul afumat la fiert într-o oală cu apă. Speli orezul şi îl adaugi în ciorbă după ce a fiert […]

Borş de pasare cu legume

Borş de pasare cu legume Ingrediente: 2 cepe 3 morcovi 2 linguri pastă de ardei 2 rădăcini pătrunjel 8 cartofi 4 pulpe de pui 1 legătură pătrunjel verde borş sare   Mod de preparare: Cureţi ceapa, morcovul, pătrunjelul, cartofii, îi tai măiunt şi îi pui la fiert în 4 litri de apă. In acest timp […]

Ciorbă albă din ciolan afumat cu tarhon

Ciorbă albă din ciolan afumat cu tarhon Ingrediente: 1 ciolan afumat 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină 2-3 bucheţele conopidă la congelator 2-3 cartofi 1 ceapă 2 linguri tarhon uscat 1 ou sare 100 g smântână     Mod de preparare: Pui ciolanul întreg (foarte bine curăţat şi spălat) la fiert în apă […]

Ciorbă rădăuţeană cu usturoi

Ciorbă rădăuţeană cu usturoi Ingrediente: 1 pui întreg şi 1 piept de pui zarzavat pentru supă (morcov, păstârnac, ţelină) 2 ouă 1 pahar mare cu iaurt 1 pahar mic cu smântână pătrunjel 2-3 căţei de usturoi   Mod de preparare: Speli şi cureţi foarte bine carnea pe care o pui să fiarbă ca pentru supă […]

Ciorbă de perişoare cu oase afumate

  Pui 2-3 oase afumate şi spălate bine la fiert şi după ce a dat zeama în 2-3 clocote, adaugi ceapa tocată şi 2-3 lin­guri de zarzavat. Laşi totul să fiarbă circa 20 de minute, timp în care prepari perişoarele. Pui la înmuiat în apă ;aldă 4 linguri de orez. Treci prin maşina de tocat […]

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.