Retete de 1 Mai: Ton cu salsa

Printeaza

O reteta de ton cu salsa verde din: busuioc, patrunjel, ceapa verde, fulgi de migdale, capere, usturoi, zeama si coaja de lamaie, ulei de masline, medalioane de ton si ulei de masline.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Ton_cu_salsa

  • 1 legatura mica busuioc
  • 1 legatura mica patrunjel
  • 1 legatura mica ceapa verde, doar partea verde
  • 3 linguri fulgi de migdale, rumenite
  • 2 linguri capere, scurse de lichid
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2×250 g medalioane de ton
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare:

Marunteste in tocatorul electric ingredientele pentru salsa cu 1-2 linguri de apa. Da la rece.

Lasa pestele la temperatura ambiante cu 15 minute inainte de preparare.

Unge cu ulei si frige pe gratarul incins 2 minute pe fiecare parte.

Lasa sa stea deoparte cateva minute si apoi taie felii groase. Serveste cu salsa.

Ton cu salsa verde

Retete_pentru_gratar_Ton_cu_salsa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.