Retete de 1 Mai: Frigărui de pui cu curry

Printeaza

O reteta de frigarui de pui cu curry din: piept de pui, praf de curry, smantana, ardei iute si ceapa verde.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_pui_cu_curry

  • 500 g piept de pui, taiat cuburi
  • 2 linguri praf de curry
  • 300 ml smantana
  • 1 ardei iute, fara seminte, tocat
  • 1 legatura de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Amestecă într-un bol smântână cu praful de curry şi adaugă ardeiul iute; în marinata astfel pregătită, pune bucăţile de carne de pui şi lasă-le să stea o oră sau o noapte înainte de a pregăti grătarul.

Infige pe fiecare ţepuşă câte un segment de ceapă verde (partea albă), pune bucăţi de pui, iar la final încă o bucată de ceapă.

Pune frigâruile pe grătarul încins şi frige-le 10 minute, întoarce-le o dată, până când carnea e bine pătrunsă.

Frigărui de pui cu curry

Retete_pentru_gratar_Frigarui_de_pui_cu_curry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.