Retete de 1 Mai: Cotlete de berbecuţ cu salată

Printeaza

O reteta de cotlete de berbecut cu salata de fasole verde din: cotlete de berbecut, condimet 7 pipere, boia de ardei dulce, fasole verde, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, ceapa, otet balsamic alb, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Cotlete_de_berbecut_cu_salata

  • 8 cotlete de berbecut
  • 1 lingura condimente 7 pipere
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 600 g fasole verde
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri otet balsamic alb
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălati cotletele, scurgeţi- le de apă şi ştergeţi-le cu şerveţele. Ungeţi-le cu ulei de floarea soarelui şi presăraţi-le cu condiment “7 pipere”, boia, sare şi piper proaspăt măcinat. Puneţi cotletele astfel pregătite pe grătarul încins şi frigeţi-le până ce se pătrund şi se rumenesc bine pe ambele părţi.

Pentru salata de fasole verde, fierbeţi fasolea cu putină sare. Căliţi ceapa tocată mărunt în uleiul_ de măsline, apoi adăugaţi fasolea verde fiartă şi căliţi-o împreună cu ceapa 10-15 minute la foc mic. Luaţi tigaia de pe foc şi adăugaţi usturoiul pisat şi oţetul. Potriviţi de sare şi piper.

Cotlete de berbecuţ

Retete_pentru_gratar_Cotlete_de_berbecut_cu_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.