Retete de 1 Mai: Coaste de porc

Printeaza

Coaste de porc din: coaste, apa, otet de mere, zahar brun, piper, ceapa, mustar de dijon, zeama de lamaie si sos worcester.

Ingrediente:Retete_pentru_gratar_Coaste_de_porc

  • 2 coaste/persoana
  • 2 cani de apa
  • 1/2 cana otet de mere
  • 5 linguri zahar brun
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 lingura piper proaspat macinat
  • 1/2 lingura ceapa tocata
  • 1 cana mustar de Dijon
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura sos Worcester

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita de marime medie, se amesteca toate ingredientele pentru marinata.

Se pune amestecul la fiert, iar dupa ce a atins punctul de fierbere se reduce focul.

Se lasa la foc mic o ora si 15 minute, amestecand continuu.

Se portioneaza coastele de porc si se pun intr-o punga de plastic mare.

Se toarna sosul in punga. Se inchide bine punga de plastic si se lasa la marinat cel putin 24 de ore in frigider.

Se scoat coastele din punga si se frig pe gratar.

Coaste de porc

Retete_pentru_gratar_Coaste_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.