Retete culinare simple: Ciuperci umplute
PrinteazaCiuperci umplute din: ciuperci, ceapa, ardei gras, ulei, maioneza dietetica, pesmet, sare, piper si patrunjel.
- 18 ciuperci mari
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- 2 lingurite ulei
- 225 ml maioneza dietetica
- 60 g pesmet
- sare
- piper
- 1/2 legatura patrunjel
Mod de preparare:
îndepărtaţi codiţele ciupercilor şi tocaţi-le. Tocaţi, de asemenea ceapa şi ardeiul. Prăjiţi totul în ulei. Amestecaţi-le cu pesmetul, sarea, piperul, maioneza şi verdeaţa. 2 Umpleţi pălăriile ciupercilor cu amestecul de mai sus şi coaceţi-le cea 15 minute la 180°C. Serviţi-le cu baghetă.
Ciuperci umplute
Pofta buna!
Ciupercile se pot umple in fel si chip