Retete culinare simple: Ciuperci umplute

Printeaza

Ciuperci umplute din: ciuperci, ceapa, ardei gras, ulei, maioneza dietetica, pesmet, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Ciuperci_umplute

  • 18 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 lingurite ulei
  • 225 ml maioneza dietetica
  • 60 g pesmet
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

îndepărtaţi codiţele ciupercilor şi tocaţi-le. To­caţi, de asemenea ceapa şi ardeiul. Prăjiţi totul în ulei. Amestecaţi-le cu pesmetul, sarea, piperul, maioneza şi ver­deaţa. 2 Umpleţi pălăriile ciupercilor cu amestecul de mai sus şi coaceţi-le cea 15 minute la 180°C. Serviţi-le cu baghetă.

Ciuperci umplute

Ciuperci_umplute

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ciupercile se pot umple in fel si chip

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.