Retete culinare: Placinta cu carne de vita

Printeaza

Placinta cu carne de vita din: aluat frantuzesc, carne de vita, sare, piper macinat, salvie, ulei de masline, pasta de masline, patrunjel, ou si galbenus de ou.

Ingrediente:Placinta_cu_carne_de_vita

  • 500 g aluat frantuzesc
  • 400 g carne de vita
  • sare
  • piper negru macinat
  • salvie uscata si proaspata
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • 2 lingurite pasta de masline
  • o legatura patrunjel
  • un ou
  • galbenus de ou pentru uns

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte carnea de vită, se toacă în robot si se căleşte în uleiul de măsline. Se adaugă apă călduţă puţin câte puţin şi se scade la foc potrivit.

Spre final, se con­dimentează cu sare, piper şi salvie uscată. Pasta de măsline se pune la sfârşit şi se lasă să se răco­rească.

Se adaugă pătrunjelul tocat, salvia proaspătă şi oul şi se omogenizează. Se întinde aluatul, se pune umplutura şi se rulează.

Se unge cu gălbenuşul bătut şi se coace la 160°C.

Placinta cu carne de vita

Placinta_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.