Retete culinare pentru Masa de Pasti (2016)

Printeaza

Retete culinare pentru Masa de Pasti:

Cum_se_prepara_Baitul_pentru_pastrama_de_oaie

Cum se prepara Baitul pentru pastrama de oaie (VIDEO)

Bait pentru pastrama de oaie: Cum se prepara Baitul pentru pastrama de oaie: Pofta buna!

Barcute cu carne de oaie

Barcute cu carne de oaie

Barcute cu carne de oaie din: faina, drojdie, sare, apa, carne de oaie tocata, ulei, ceapa, patrunjel, rosie, sare, piper, lamaie, lapte. Ingrediente: 250 g făină cernută 1 g drojdie uscată 1 linguriţă sare 75 ml apă 250 g carne de oaie tocată 3 linguri ulei 2 cepe mărunt tăiate 1 legătură pătrunjel mărunt tăiat 1 […]

Tocanita_de_telina_cu_rosii_si_patrama_de_oaie

Tocanita de telina cu rosii si patrama de oaie

Tocanita de telina cu rosii si patrama de oaie din: pastrama de oaie, ulei, sare, piper, supa de carne, rădăcină de ţelină, sare, lapte, morcovi, ţelină verde, ceapa, ulei de măsline, cartofi, supă de carne, pătrunjel, tarhon, roşii decojite. Ingrediente: 4 felii de pastrama de oaie 2 linguri ulei sare piper 200 ml supă de carne Pentru tocăniţă: 1 kg rădăcină de ţelină sare 250 ml […]

Chifle_umplute_cu_vita_si_oaie

Chifle umplute cu vita si oaie

Chifle umplute cu vita si oaie din: chifle, carne tocata de vita, carne tocata de oaie, ceapa verde, usturoi verde, bulion, menta, patrunjel, ulei, sare, piper si boia iute. Ingrediente: 6 chifle 250 g carne tocată de vită 250 g carne tocată de oaie 4-5 fire ceapă verde 3-4 fire usturoi verde 1 lingură bulion […]

Cum_se_prepara_Pastrama_de_Oaie

Cum se prepara Pastrama de Oaie (VIDEO)

Pastrama de Oaie: Cum se prepara Pastrama de Oaie: Pofta buna!

Pulpa de berbec inabusita

Pulpa de berbec inabusita (varianta)

Pulpa de berbec inabusita din: pulpa de berbec, slanina, usturoi, untura, sare, piper, ceapa, vin, zeama de carne, dafin. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de berbec tânăr 50 g slănină afumată 1 căpăţănă de usturoi 1 lingură de untură sare piper 3 cepe 1 pahar vin alb 1l zeamă de carne 1 frunza de dafin   […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.