Retete culinare: Painici umplute
PrinteazaO reteta de painici umplute din: chifle cu susan, rosii, dovlecel, ardei gras, busuioc si sare.
- 2 chifle cu susan
- 2 rosii
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
Taie chiflele pe jumătate şi scobeşte interiorul, până ce arată ca nişte castronaşe de supă. Spală roşiile, curăţă dovlecelul şi ardeiul de seminţe şi taie-le în cubuleţe.
Pune toate legumele în tigaie şi căleşte-le într-o lingură cu ulei maximum trei minute, până se rumenesc uşor. Adaugă sare şi piper. Lasă amestecul să se răcorească. Cu această compoziţie, umple fiecare jumătate de chiflă.
Adaugă busuioc tocat mare şi ornează cu frunze de busuioc proaspăt. Este unt aperitiv arătos şi delicios.
Painici umplute
Pofta buna!