Retete culinare: Painici umplute

Printeaza

O reteta de painici umplute din: chifle cu susan, rosii, dovlecel, ardei gras, busuioc si sare.

Ingrediente:Painici umplute

  • 2 chifle cu susan
  • 2 rosii
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie chiflele pe jumătate şi scobeşte interiorul, până ce arată ca nişte castronaşe de supă. Spală roşiile, curăţă dovlecelul şi ardeiul de seminţe şi taie-le în cubuleţe.

Pune toate legumele în tigaie şi căleşte-le într-o lingură cu ulei maximum trei minute, până se rumenesc uşor. Adaugă sare şi piper. Lasă amestecul să se răcorească. Cu această compoziţie, umple fiecare jumătate de chiflă.

Adaugă busuioc tocat mare şi ornează cu frunze de busuioc proaspăt. Este unt aperitiv arătos şi delicios.

Painici umplute

Painici umplute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.