Retete simple: Ghiveci de legume

Printeaza

Ghiveci de legume din: vinete, dovlecei, rosii, ceapa, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 500 g rosii
  • 3 cepe
  • 5 linguri cu ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curata vinetele de coaja si taie-le in cubuleţe. Procedează la fel cu dovleceii. Taie mărunt ceapa şi căleşte-o în ulei încins până ce devine sticloasă.

Adaugă vinetele şi dovleceii şi pune capacul ca să se înăbuşe. între timp, decojeşte roşiile, taie-le în cubuleţe şi înăbuşă-le împreună cu celelalte legume.

Potriveşte de sare şi piper. Pune totul într- un vas termorezistent şi dă la cuptorul încins 30 de minute, până ce scade. Se serveşte cald.

Ghiveci de legume

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun ghiveciul cu legume!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.