Retete simple: Ghiveci de legume
PrinteazaGhiveci de legume din: vinete, dovlecei, rosii, ceapa, ulei, sare si piper.
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 500 g rosii
- 3 cepe
- 5 linguri cu ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curata vinetele de coaja si taie-le in cubuleţe. Procedează la fel cu dovleceii. Taie mărunt ceapa şi căleşte-o în ulei încins până ce devine sticloasă.
Adaugă vinetele şi dovleceii şi pune capacul ca să se înăbuşe. între timp, decojeşte roşiile, taie-le în cubuleţe şi înăbuşă-le împreună cu celelalte legume.
Potriveşte de sare şi piper. Pune totul într- un vas termorezistent şi dă la cuptorul încins 30 de minute, până ce scade. Se serveşte cald.
Ghiveci de legume
Pofta buna!
Foarte bun ghiveciul cu legume!