Retete culinare: Frigarui asortate
PrinteazaO reteta de frigarui asortate din: piept de pui, ceapa, ou, pesmet, frunze de menta, masline, rozmarin, penne, sos pesto, sare si piper.
- 2 piepţi de pui
- 1 ceapă
- 1 ou
- 1 lingură cu pesmet
- 2-3 frunze de lămâiţă (sau mentă)
- 1 cană cu măsline negre
- 1 cană cu măsline verzi
- 8 fire de rozmarin sau lămâiţă
- 500 g penne
- 3 linguri cu sos pesto
- sare
- piper negru măcinat
Mod de preparare:
Toacă piepţii de pui, amestecă-i cu ou, ceapă tăiată mărunt, pesmet, lămâiţă sau menta tocată fin, sare, piper după gust.
Cu palmele înmuiate în apă rece, formează chifteluţe şi înfige-le, alternând cu măslinele negre şi verzi (fără sâmburi), pe firele de lămâiţă.
Incinge grilul de aragaz şi pune frigăruile pe el. Fierbe pastele al dente şi amestecă-le cu sos pesto. Serveşte frigăruile deasupra pastelor.
Frigarui asortate
Pofta buna!