Retete culinare: Frigarui asortate

Printeaza

O reteta de frigarui asortate din: piept de pui, ceapa, ou, pesmet, frunze de menta, masline, rozmarin, penne, sos pesto, sare si piper.

Ingrediente:Frigarui asortate

  • 2   piepţi de pui
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • 1 lingură cu pesmet
  • 2-3 frunze de lămâiţă (sau mentă)
  • 1 cană cu măsline negre
  • 1 cană cu măsline verzi
  • 8 fire de rozmarin sau lămâiţă
  • 500 g penne
  • 3   linguri cu sos pesto
  • sare
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Toacă piepţii de pui, amestecă-i cu ou, ceapă tăiată mărunt, pesmet, lămâiţă sau menta tocată fin, sare, piper după gust.

Cu palmele înmuiate în apă rece, formează chifteluţe şi înfige-le, alternând cu măslinele negre şi verzi (fără sâmburi), pe firele de lămâiţă.

Incinge grilul de aragaz şi pune frigăruile pe el. Fierbe pastele al dente şi amestecă-le cu sos pesto. Serveşte frigăruile deasupra pastelor.

Frigarui asortate

Frigarui asortate

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.