Retete culinare: Corăbioare de ardei

Printeaza

O reteta de corabioare de ardei din: ardei grasi, crema de branza, smantana, chilli, lebar, boabe de piper, cimbru si patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 ardei grasi rosii
  • 150 g crema de branza
  • 2 linguri smantana
  • 1 praf chilli
  • 120-150 g lebar
  • 2 lingurite boabe de piper verde de la borcan
  • frunze de cimbru si de patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii graşi de cotoare, seminţe şi pieliţele albe; se taie fiecare ardei în 4. Se amestecă crema de brânză cu smântână, chili, lebăr şi piper; se dă la frigider cca 15 min.

Se şpriţează apoi câte 3 rozete pe fiecare sfert de ardei şi se ornează cu verdeaţă. Corăbioarele se servesc pe felii de pâine prăjită, tapetate cu frunze de salată.

Corăbioare de ardei

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna ideea de aperitiv

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.