Retete culinare: Conopida pane

Printeaza

O reteta de conopida pane din: conopida, oua, faina, pesmet, malai grisat, apa minerala, ulei si sare.

Ingrediente:Conopida pane

  •  1 conopida
  • 2 oua
  • 60 g faina
  • 50 g pemset
  • 1 lingura cu malai grisat
  • 2 linguri cu apa minerala
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Desfă conopida în bucheţele şi spal-o în mai multe ape reci. Pune-o la fiert în apă cu sare. Scoate conopida într-o sită, las-o la răcit şi la scurs. Separat, bate ouăle cu apa minerală.

Pune în farfurii separate făina şi pesmetul amestecat cu mălai. Trece bucheţelele de conopidă prin făină,apoi prin ou, iar la final, prin amestecul de pesmet şi mălai.

Rumeneşte-le în baie de ulei încins. Serveştele calde sau reci, cu sos de roşii ori pesto.

Conopida pane

Conopida pane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.