Retete culinare: Ciorba taraneasca
PrinteazaO reteta delicioasa de ciorba taraneasca cu:carne de pui, morcov, ceapa, radaciona de patrunjel, telina, ardei gras, cartofi, mazare, fasole pastai, rosii, ulei de masline, bors.
- 1 pui
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 ţelină
- 1 ardei gras
- 2 cartofi
- 150 g mazăre
- 15 păstăi de fasole
- 10 roşii
- 1 lingură ulei de măsline
- bors
Mod de preparare:
Tai puiul în bucăţi şi speli carnea. Pui bucăţile la fiert şi după ce a dat în clocot, adaugi ceapa tăiată mărunt. Tai zarzavaturile fideluţă şi le căleşti în ulei.
Când carnea este aproape fiartă, adaugi zarzavaturile, mazărea, fasolea verde şi cartofii tăiaţi cubuleţe.
Laşi să dea câteva clocote şi adaugi în oală şi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tăiate felii. Adaugi şi borsul şi laşi să dea câteva clocote.
Tragi oala deoparte şi serveşti ciorba fierbinte.
Ciorba taraneasca
Pofta buna!