Retete culinare: Ciorba taraneasca

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba taraneasca cu:carne de pui, morcov, ceapa, radaciona de patrunjel, telina, ardei gras, cartofi, mazare, fasole pastai, rosii, ulei de masline, bors.

Ingrediente:Ciorba_taraneasca

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 150 g mazăre
  • 15 păstăi de fasole
  • 10 roşii
  • 1 lingură ulei de măsline
  • bors

Mod de preparare:

Tai puiul în bucăţi şi speli carnea. Pui bucăţile la fiert şi după ce a dat în clocot, adaugi ceapa tăiată mărunt. Tai zarzava­turile fideluţă şi le căleşti în ulei.

Când carnea este aproa­pe fiartă, adaugi zarzavatu­rile, mazărea, fasolea verde şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

Laşi să dea câteva clocote şi adaugi în oală şi roşiile opări­te, curăţate de pieliţă şi tăiate felii. Adaugi şi borsul şi laşi să dea câteva clocote.

Tragi oala deoparte şi serveşti ciorba fierbinte.

Ciorba taraneasca

Ciorba_taraneasca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.