Retete culinare: Castraveţi umpluţi

Printeaza

Castraveţi umpluţi din: castraveti murati, carne tocata, orez, ceapa, ulei, rosii in bulion, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Castraveti_umpluti

  • 8 castraveti murati
  • 400 g carne tocata, dupa gust
  • 2 linguri orez
  • 2 cepe
  • o lingura ulei
  • o cutie mica rosii in bulion
  • o lingura cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Castraveţilor li se taie un căpăcel şi li se scoate tot interiorul. Se lasă cu gura în jos la scurs. Ceapa se pune la călit în ulei şi, după ce a devenit aurie, se adaugă orezul. Se lasă 5 minute să se călească împreună şi apoi se adaugă carnea tocată. Aceasta se desface cu lingura de lemn pentru ca toată să fie cuprinsă de ulei şi să se călească.

Se toarnă 50 ml de apă şi se lasă până ce aceasta se evaporă. Apoi, se adaugă din nou 50 mLde apă şi se lasă din nou până ce se evaporă si se potriveşte gustul de sare, piper şi cimbru. Castraveţii se umplu cu amestecul de carne şi se aşază în tava de cuptor. Se adaugă şi roşiile tăiate, sucul lor şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Se serveşte imediat şi, după gust, se poate adăuga smântână.

Castraveţi umpluţi

Castraveti_umpluti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.