Retete culinare: Budincă de legume
PrinteazaBudincă de legume din: ardei gras, rosii uscate, masline negre, ciuperci, oua, faina, ulei de masline, lapte, drojdie uscata, sare, piper si condimente provensale.
- 1 ardei gras rosu mare
- 3-4 rosii uscate
- 10 masline negre feliate
- 3-4 ciuperci
- 3 oua
- 250 g faina
- 70 ml ulei de masline
- 70 ml lapte
- 1 pachet cu drojdie uscata
- sare
- piper
- 1 lingurita de condimente provensale
Mod de preparare:
Dizolvă drojdia uscată în la ptele călduţ. Taie în cubuleţe ardeiul curăţat şi spălat, roşiile uscate şi ciupercile. Bate ouăle ca pentru omletă împreună cu uleiul de măsline, într-un bol, pune făina cernută, toarnă în mijloc ouăle bătute, condimentele şi laptele în care ai dizolvat drojdia şi amestecă.
Adaugă legumele, amestecă, apoi toarnă aluatul într-o tavă înaltă tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptorul preîn-călzit 30-40 de minute, până ce capătă o culoare frumoasă. Lasă budinca să se răcorească în tavă, presară condimente deasupra şi scoate-o pe grătar.
Budincă de legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- Rețete cu roșii uscate în ulei
Imi dai si mie o portie de budinca?
Nu prea ma omor eu dupa budinca de legume, dar sa vedem