Retete culinare: Budincă de legume

Printeaza

Budincă de legume din: ardei gras, rosii uscate, masline negre, ciuperci, oua, faina, ulei de masline, lapte, drojdie uscata, sare, piper si condimente provensale.

Ingrediente:Budinca_de_legume

  • 1 ardei gras rosu mare
  • 3-4 rosii uscate
  • 10 masline negre feliate
  • 3-4 ciuperci
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 70 ml ulei de masline
  • 70 ml lapte
  • 1 pachet cu drojdie uscata
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de condimente provensale

 

Mod de preparare:

Dizolvă drojdia uscată în la ptele călduţ. Taie în cubuleţe ardeiul curăţat şi spălat, roşiile uscate şi ciupercile. Bate ouăle ca pentru omletă împreună cu uleiul de măsline, într-un bol, pune făina cernută, toarnă în mijloc ouăle bătute, condimentele şi laptele în care ai dizolvat drojdia şi amestecă.

Adaugă legumele, amestecă, apoi toarnă aluatul într-o tavă înaltă tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptorul preîn-călzit 30-40 de minute, până ce capătă o culoare frumoasă. Lasă budinca să se răcorească în tavă, presară condimente deasupra şi scoate-o pe grătar.

Budincă de legume

Budinca_de_legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • Rețete cu roșii uscate în ulei

2 comentarii

  1. Imi dai si mie o portie de budinca?

  2. Nu prea ma omor eu dupa budinca de legume, dar sa vedem

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.