Retete culinare: Bors rusesc

Printeaza

O reteta de bors rusesc din: varza, morcovi, mazare, cartofi, telina, ceapa rosie, suc de rosii, leustean, ulei de masline, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Bors rusesc

  • o varză mică
  • 2-3 morcovi
  • 150 g mazăre
  • 3-4 cartofi
  • o ţelină potrivită
  • 2 cepe roşii
  • 500 ml suc de roşii
  • 500 ml leuştean
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • leuştean pentru ornat
  • sare
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele, se spală şi apoi se taie cubuleţe. Se călesc 2-3 minute în sucul propriu şi se fierb. Varza şi cartofii se adaugă, după ce au fiert restul legume­lor. Se strecoară borşul şi se dă în clocot, separat.

Se toacă câteva frunze de leuştean şi se pun peste borşul opărit. După ce au fiert legu­mele, se adaugă sucul de roşii şi se mai lasă 30 de minute. La final, se adaugă borşul, se mai lasă să clocotească ma­ximum 5 minute şi se serveşte cu leuştean proaspăt.

Bors rusesc

Bors rusesc

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • bors rusesc cu varza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.