Retete culinare: Ardei umpluti cu cuscus

Printeaza

Ardei umpluti cu cuscus din: ardei, busuioc, supa, sare, piper, cuscus, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline si piure de rosii.

Ingrediente:

  • 4 ardei rosii
  • 1-2 crengute busuioc
  • 300 ml supa
  • sare
  • piper negru macinat
  • 350 g cuscus
  • 2 cepe rosii
  • 3-4 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 200 g piure de rosii

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii, se taie jumătăţi şi se scot seminţele. Se lasă cu gura în jos să se scurgă. Se spală si se curăţă ceapa roşie. Se taie solzişori fini şi se freacă cu sare şi piper. Se pisează usturoiul şi se amestecă cu ceapa roşie.

Se încinge uleiul şi se călesc ceapa si usturoiul. Se amestecă cu cuşcuşul. Se înăbuşă cu supa fierbinte şi se amestecă bine până se leagă.

Se umplu ardeii cu cuşcuş, se pun frunze de busuioc si se bagă în cuptorul încins. Se lasă să se rumenească.

Ardei umpluti cu cuscus

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.