Crap cu lamaie si patrunjel din: crap, lamaie, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: un crap cam de 1 kg o lămâie ulei o legătură de pătrunjel sare piper Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, se scot intestinele şi se porţionează. Se şterg bucăţile de crap cu hârtie absorbantă după care se presară cu […]
Retete cu Crap (2016)
PrinteazaRetete cu Crap:
Crap cu lamaie si patrunjel
Bors de crap
Ingrediente: 1 kg crap 1 1 apă 2 ceşti borş 1 morcov 1 pătrunjel 1 păstîmac 1 ceapă 25 g orez sare pătrunjel mărar leuştean Mod de preparare: Punem apa la fiert într-o oală şi, cînd clocoteşte, adăugăm ceapa tocată mărunt şi zarzavatul ras potrivit de mare, sau tăiat ca tăiţeii, deoarece pătrunjelul şi […]
Saramură picantă de peşte (crap)
Saramură picantă de peşte Ingrediente: 1-2 crapi 1 l apă 5 linguri oţet 3 ardei iuţi 2 linguri zahăr 1 lingură sare 1 legătură mărar piper după gust foi de dafin cuişoare cimbru ienibahar Mod de preparare: Cureţi peştele, îl tai bucăţi pe care le presari cu sare şi piper şi le pui la […]
Crap cu sos de vin
Crap cu sos de vin Ingrediente: 1 crap mare (circa 1,5 kg) 1/2 l vin alb sec 2 linguri bulion 200 g ceapă câţiva căţei de usturoi sare piper făină 100 ml apă sau supă de carne ulei Mod de preparare: Cureţi şi tai peştele în bucăţi şi îl laşi să se zvânte. Treci […]
Crap umplut
Crap umplut Ingrediente: 1 kg crap 1 ceapă 50 g ulei 50 g orez 50 g pîine albă 1 ou 1 g piper 1/2 legătură pătrunjel 100 g zeamă de peşte sau de legume sare Mod de preparare: Crapul se spală, se curăţă de solzi şi se despică pe şira spinării. Se scot afară […]
Pofta buna!