Retete cu carne de porc (2015)

Printeaza

Retete cu carne de porc:

Mancare_cu_carne_de_porc_si_fasole_verde

Mancare cu carne de porc si fasole verde

Mancare cu carne de porc si fasole verde din: carne de porc, fasole verde, ceapa, usturoi, sare, piper, apa incalzita, ardei gras rosu, ulei. Ingrediente: 500 g carne de porc 600 g fasole verde 1 ceapă 3-4 căţei usturoi sare piper 250 ml apă încălzită 1/2 ardei gras roşu 2-3 linguri ulei Mod de preparare: Cureţi […]

Sarmale_cu_carne_de_porc_si_costita_afumata

Sarmale cu carne de porc si costita afumata

Sarmale cu carne de porc si costita afumata din: carne porc, ceapa, praz, orez, varza, cimbru, ulei, foi de dafin, costita afumata, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne porc 3 cepe mari 1 fir de praz 3 linguri orez 1 varză 1 linguriţă cimbru ulei 2-3 foi de dafin 200-300 g costiţă afumată sare piper […]

Friptura_de_porc_in_sos_de_bere_si_boia

Friptura de porc in sos de bere si boia

Friptura de porc in sos de bere si boia din: muşchiuleţ de porc, usturoi, bere neagră, boia iute, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc 4 căţei usturoi 1 cană bere neagră 1 linguriţă boia iute 1 linguriţă boia dulce sare piper 2-3 linguri ulei Mod de preparare: Cureţi muşchiuleţul de pieliţe, îl dai cu sare, piper, boia, […]

Ciolan_de_porc_in_bere_neagra

Ciolan de porc in bere neagra

Ciolan de porc in bere neagra din: ciolan de porc, dafin, cuisoare, piper, bere neagra, usturoi, mustar, miere, boia dulce, ceapa, sare, piper, cartofi, ou, faina. Ingrediente:  2 ciolane de porc 2 foi de dafin 10 cuişoare întregi 10 boabe de piper 500 ml bere neagră 8 căţei de usturoi 4 linguri muştar 1-2 linguri […]

Rulada_de_porc_la_cuptor_cu_mere

Rulada de porc la cuptor cu mere

Rulada de porc la cuptor cu mere din: pulpa de porc, seminte de fenicul, usturoi, coriandru, sare, piper, coaja de lamaie, unt, suc de mere, mere. Ingrediente:  600 g pulpă de porc fără os 1/2 linguriţă seminţe de fenicul 2 căţei de usturoi 5 boabe coriandru 1 linguriţă sare 1/2 linguriţă boabe de piper negru […]

Pulpa_de_purcel_cu_sos_la_cuptor

Pulpa de purcel cu sos la cuptor

Pulpa de purcel cu sos la cuptor din: pulpa de purcel, cuisoare, gem de caise, miere, suc de portocale, mustar dijon. Ingrediente:  1 pulpă de purcel cu piele şi oase (cca 2,8 kg) cca 2 plicuri cuişoare întregi Ingrediente sos: 200 g gem de caise 50 g miere fluidă 150 ml suc de portocale 2 […]

Muschi_de_porc_cu_legume_si_usturoi_la_cuptor

Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor

Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor din: usturoi, migdale, coaja de lamaie, salvie, ulei de masline, muschi de porc, telina, cartofi, usturoi, smantana, parmezan. Ingrediente:  1 căţel de usturoi 100 g migdale nedecojite 1 lingură coajă de lămâie rasă 2 fire salvie 2 linguri ulei de măsline 800 g muşchi de porc […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.