Retete cu carne de pui pentru Revelion

Printeaza

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Retete cu carne de pui pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Retete cu carne de pui pentru Revelion.

Retete cu carne de pui pentru Revelion

Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval

Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval din: piept de pui, ciuperci, cascaval, faina, oua, delikat, piper, unt, sare. Ingrediente: 750 g piept de pui dezosat 150 g ciuperci 100 g caşcaval 100 g făină 5 ouă 10 g Delikat 10 g piper boabe 100 g unt sare după gust   Mod de preparare: […]

Pui cu garnitura de legume de toamna

Pui cu garnitura de legume de toamna

Pui cu garnitura de legume de toamna din: pui, conopida, cartofi, morcovi, patrunjel, ceapa, ardei, gogosar, ulei. Ingrediente: 1 pui 1 conopidă 4 cartofi 2 morcovi 2 rădăcini pătrunjel 4 cepe 1 ardei gras verde 1 gogoşar 1/2 pahar ulei 2 linguri pâslă de roşii 1 legătură mărar 1 legătură pătrun­jel 2 linguriţe condiment   […]

Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati

Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati

Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati din: ardei mici murati, usturoi, supa de pui, vin, ulei, piept de pui, sare, piper. Ingrediente: 2 borcanele de ardei mici murati curatati de seminte si taiati in bucatele 8-10 catei de usturoi tocati marunt 1/2 cana de supa de pui 1 lingura de otet […]

 

Salata de pui in aspic

Salata de pui in aspic

Salata de pui in aspic din: piept de pui, aspic, cartofi, telina, mere, maioneza, mustar, salata verde, sare, piper. Ingrediente: 500g piept de pui 300g aspic (preparat din 20g gelatina) 500g cartofi 200g telina 250g mere 200g maioneza 1 lingura mustar 1 salata verde sare piper   Mod de preparare: Pieptul de pui se curata […]

Pui Kiev

O reteta simpla si delicioasa de pui Kiev din: piept de pui, unt, tarhon, usturoi, oua, pesmet, faina, lamaie, ulei, miez de nuca, sare si piper. Ingrediente: 4 piepti de pui 100g unt 1 leg. tarhon 3 catei de usturoi 2 oua 100g pesmet 100g faina 1 lamâie 200ml ulei 50g miez de nuca macinat […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.