Reteta zilei: Vitel in sos de smantana

Printeaza

Vitel in sos de smantana din: faina, vitel, ulei de masline, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper.

vitel_in_sos_de_smantana_03

Vitel in sos de smantana

Ingrediente: 

  • 1 lingura faina
  • 4 fileuri carne de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 150gr ciuperci, maruntite
  • 2 linguri sherry
  • 200ml smantana
  • 2 linguri tarhon tocat
  • sare si piper

Mod de preparare:

Puneti faina intr-un bol si adaugati sare si piper. Dati carnea de vitel prin faina.

vitel_in_sos_de_smantana

Incalziti ulei intr-o tigaie si gatiti ceapa si ciupercile timp de 5 minute. Se adaugă carnea si gatiti aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Se toarna sherry si gatiti 1 minut.
Scoateti carnea din tiaie si pastrati deoparte. Se adauga smantana, tarhon si amestecati in tigaie. Gatiti ușor timp de 3-5 minute.

vitel_in_sos_de_smantana_02
Încorporati carna de vitel in tigaie si mai gatiti 1 minut. Serviti imediat cu broccoli si paste.

vitel_in_sos_de_smantana_03

Vitel in sos de smantana

vitel_in_sos_de_smantana_03

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.