Reteta zilei: Vitel in sos de smantana
PrinteazaVitel in sos de smantana din: faina, vitel, ulei de masline, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 lingura faina
- 4 fileuri carne de vitel
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa tocata
- 150gr ciuperci, maruntite
- 2 linguri sherry
- 200ml smantana
- 2 linguri tarhon tocat
- sare si piper
Mod de preparare:
Puneti faina intr-un bol si adaugati sare si piper. Dati carnea de vitel prin faina.
Incalziti ulei intr-o tigaie si gatiti ceapa si ciupercile timp de 5 minute. Se adaugă carnea si gatiti aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Se toarna sherry si gatiti 1 minut.
Scoateti carnea din tiaie si pastrati deoparte. Se adauga smantana, tarhon si amestecati in tigaie. Gatiti ușor timp de 3-5 minute.
Încorporati carna de vitel in tigaie si mai gatiti 1 minut. Serviti imediat cu broccoli si paste.
Vitel in sos de smantana
Pofta buna!