Reteta zilei: Vita cu legume si suc de rosii

Printeaza

Vita cu legume si suc de rosii din: carne de vita ceapa, morcovi, praz, ciuperci, ardei iute, usturoi, piure de tomate, cub de supa, suc de rosii, rozmarin sare, piper.

Vita_cu_legume_si_suc_de_rosii_06

Ingrediente: 

  • 500g de carne de vită cuburi
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 fire praz
  • 100g de ciuperci
  • 1 ardei iute roșu
  • 1 catel de usturoi
  • piure de tomate
  • 1 cub pentru supa
  • 400ml suc de rosii
  • rozmarin, sare si piper

 

Mod de preparare:

Tocati legumele.

Prajiti legumele timp de 5 minute intr-o tigaie mare in ulei.

Vita_cu_legume_si_suc_de_rosii

Adaugati ciuperci si ardei iute, apoi adaugati piure de tomate si cubul pentru supa.

Gatiti inca 5 minute.

Vita_cu_legume_si_suc_de_rosii_02
Scoateti legumele din tigaie.

Adaugati ulei și apoi carnea de vită.

Se prăjește carnea de vită până când se rumeneste aproximativ 5 minute.

Vita_cu_legume_si_suc_de_rosii_03

Adaugati sucul de rosii si gatiti la foc mic cateva minute.

Incorporati din nou legumele, adaugati sare, piper și rozmarin uscat.

Vita_cu_legume_si_suc_de_rosii_04

Gatiti la foc mic 1 ora.

Vita_cu_legume_si_suc_de_rosii_05
Serviti tocanita calda cu garnitura, dupa preferinta.

Vita_cu_legume_si_suc_de_rosii_06

Vita cu legume si suc de rosii

Vita_cu_legume_si_suc_de_rosii_06

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Antricot de vită cu cartofi cu rozmarin si usturoi

Antricot de vita cu garnitura de legume

Antricot de vita cu garnitura de legume din: antricot de vita, ulei, sare, piper, fulgi de ardei, cartofi. Ingrediente: 1 antricot de vită ulei sare si piper măcinat fulgi de ardei iute cartofi   Mod de preparare: Speli antricotul, îl dai cu puţin ulei şi-l frigi într-o tigaie. Il aşezi într-o tavă împreună cu zeama pe care […]

 

Vrabioara de vita la tigaie

Vrabioara de vita cu legume si verdeata

Vrabioara de vita cu legume si verdeata din: vrabioara, ulei, cartof, morcovi, patrunjel, sare, patrunjel, suc de rosii. Ingrediente: 150 g vrăbioară de vacă 1 linguriţă cu ulei 1 cartof 2 morcovi 1 rădăcină de pătrun­jel sare frunze de pătrunjel 1 ceaşcă mare cu suc de roşii   Mod de preparare: Curăţaţi legumele, tăiaţii-le felii […]

 

Tocana de vita cu salata

Cum se prepara Tocana de vita cu legume (VIDEO)

Tocana de vita cu legume: Ingrediente: 1 kg carne de vită 5 morcovi 1 kg cartofi roşii 4 frunze de apio sau 1 ţelină mică 2 rădăcini păstrârnac 4-5 linguri ulei de măsline 2 cepe mari 2 linguriţe sare 1 linguriţă boia boabe de piper cimbru, tarhon 250 ml vin alb 250 ml apă Cum […]

 

Muschi de vita cu legume sote

Muschi de vita cu legume sote

Muschi de vita cu legume sote din: muschiulet, ciuperci, ceapa, patrunjel, cartofi, oua, unt, ulei, sare, piper. Ingrediente: 450 g muşchiuleţ 100 g ciuperci 1 ceapă roşie sare 1 linguriţă piper măcinat 1 legătură de pă­trunjel verde 200 g cartofi 2 ouă 1 lingură unt 3 linguri ulei 1 gălbenuş   Mod de preparare: Muşchiuleţul […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Anca Niculescu

    A iesit buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.