Reteta zilei: Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci

Printeaza

Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci din: crema de castane, branza de vaci, zahar, scortisoara, ou, fulgi de migdale si zahar pudra.

Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci

Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci

aluat pentru foietaj

  • 200g crema de castane
  • 250g branza de vaci
  • 20g zahar
  • un praf de scortisoara

pentru decor:

  • 1 ou
  • fulgi de migdale
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Se amesteca foarte bine branza cu crema de castane, zaharul si scortisoara. Se taie aluatul pentru foietaj in patrate.

Puneti o lingura din compozitia de crema in centrul patratului si impaturiti pe diagonala, iar apoi pliati marginile astfel incat crema sa nu poata sa iasa.

Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci

Se ung trigoanele formate cu oul batut, se presara fulgi de migdale. Se coc trigoanele in cuptor la 180 grade pentru aproximativ 12 minute.

Dupa ce trigoanele umplute cu crema de castane si branza de vaci au fost scoase din cuptor se pudreaza cu zahar si le puteti servi atat calde cat si reci.

Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci

Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci

Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. arata foarte bine trigoanele, le-as umple doar cu branza, nu stiu cum e crema de castane, la gust ma refer 🙂

  2. Acum am descoperit reteta asta 🙂

  3. Imi plac trigoanele astea, dar mai simplu sa le cumperi de la patiserie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.