Reteta zilei: Tocăniţă sarbească

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de tocanita sarbeasca din: ceapa, vinete, dovlecel, fasole verde, rosii, condiment vegetal, patrunjel verde si usturoi.

Tocăniţă sarbească

=

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 vinete coapte
  • 1 dovlecel mic
  • 200 g fasole verde
  • 6 roşii
  • condiment vegetal
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 2-3 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai ceapa julien, iar vine­tele le coci, le cureţi şi le desfaci în bucheţele mici. Dovlecelul, îl cureţi şi îl tai în cubuleţe. Cureţi fasolea verde, o speli şi o rupi în bucăţi potrivi­te.

Tocanita_sarbeasca

Speli roşiile şi le tai în cuburi, lei toate legumele şi le pui într-o cratiţă unsă cu ulei, adaugi sare, condiment vegetal, pătrunjel verde tocat mărunt şi usturoiul, curăţat şi tăiat mărunt. Dai cratiţa unsă la cuptor timp de 30-40 de minute.

Tocanita_sarbeasca_02

Tocăniţă sârbească

Tocăniţă sarbească

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita sarbeasca
  • tocana sarbeasca

1 comentariu

  1. Foarte buna tocanita sarbeasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.