Reteta zilei: Tocana de porc cu legume
PrinteazaTocana de porc cu legume din: porc, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, chimen, oregano, praf de chili, sare, piper, supa de pui, fasole neagra, ardei copt, porumb, rosii, avocado, coriandru.
Ingrediente:
- 2 kg carne de porc, cuburi
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa rosie, felii
- 2 catei de usturoi, tocat
- 2 linguri de chimen
- 2 lingurite oregano
- 1 1/2 lingurite praf de chili
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 linguriță de piper negru
- 2 cani de supa de pui
- 1 cutie fasole neagră, clătită și scursă
- 1 cană ardei copt
- 1 cană de porumb
Ingrediente pentru garnitura:
- rosii cubulete
- avocado cubulete
- frunze de coriandru proaspete
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 160C. Se pregateste carnea.
Într-o cratita se încălzește uleiul de măsline la foc mare mediu. Se adauga carnea de porc și se gateste până când se rumeneste. Se adauga usturoiul si ceapa, se amestecă, se acoperă și gatiti 3-4 minute, pana cand se inmoaie.
Se adaugă chimen, oregano, praf de chili, sare, piper, supa de pui, fasole neagră și ardei iute.
Amestecati, se acoperă cu un capac și se da la cuptor.
Gatiti 2 1/2-3 ore. Se adauga porumbul si serveste in boluri cu rosii, avocado si coriandru.
Tocana de porc cu legume
Pofta buna!
Arata foarte bine tocanita de porc