Reteta zilei: Tocana de cartofi cu peste

Printeaza

Tocana de cartofi cu peste din: ton, ceapa, cartofi, dovlecel, supa de peste, ceapa verde, ardei iute, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, sos de peste, usturoi, orez.

Poate te intereseaza si:

Tocana de cartofi cu peste

Ingrediente: 

  • 1 cutie de ton
  • 1 ceapa, cuburi
  • 2 cartofi curatati si taiati cuburi
  • 1 dovlecel feliat
  • 3 cesti supa de peste sau apa
  • 1 ceapa verde, tocata
  • 1 ardeiiute verde, felii
  • 1 lingura pasta de chili
  • 1 lingura fulgi chili
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura sos de peste
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • orez, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Într-un castron mic, combinati pasta de chili, fulgii de chili, sos de soia pentru supă, usturoi, sos de soia si sos de peste.

Se amestecă bine.

Tocana de cartofi cu peste
Într-o oală, combină supa de peste, ceapa, cartofi și adaugati pasta de condimente, aduceti la fiert.

Tocana de cartofi cu peste
Dupa aproximati 20 de minute se adauga dovlecelul și tonul.

Gatiti inca 2 minute. Asezonati, dupa gust.

Tocana de cartofi cu peste
Opriti focul, lasati sa se odihneasca, adaugati ceapa verde și ardei iute.

Tocana de cartofi cu peste

Serviti fierbinte cu orez.

Tocana de cartofi cu peste

Tocana de cartofi cu peste

Tocana de cartofi cu peste

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Navarin de Miel: Tocană Franceză de Primăvară – Rețetă Traditionala și Nutritivă

Navarin de Miel: Tocană Franceză de Primăvară – Rețetă Traditionala și Nutritivă din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, usturoi, faina, supa, rosii, morcovi, pastarnac, cartofi, fasole verde, sare, piper, patrunjel. Navarin de Miel, o tocană franceză de primăvară, este o celebrare a simplității și a bogăției gusturilor. Această rețetă clasică, care îmbină carnea […]

retete

Tocană de legume cu orez pentru iarnă

Tocană de legume cu orez pentru iarnă din: ulei, ceapa, ardei capia, morcovi, telina, radacina de patrunjel, bulion, orez, foi de dafin, patrunjel verde. Ingrediente: 800 ml ulei 1,5 kg ceapă 2 kg ardei capia 1 kg morcovi 2 ţeline 3 rădăcini de pătrunjel 1 l bulion sau 2 kg roşii 700 g orez foi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine a iesit tocanita 🙂 hai ca-mi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.