Reteta zilei: Tagliatelle cu sos bolognese

Printeaza

Tagliatelle cu sos bolognese: ulei de masline, morcov, telina, ceapa, foiae de dafin, bacon, carne tocata de porc, carne tocata de vita, vin rosu, supa de pui, pasta de tomate, lapte, unt, parmezan, concentrat de pui si tagliatelle.

Tagliatelle cu sos bolognese

 

Ingrediente:

  • 1 ceasca ulei de masline
  • 1 Morcov, fin tocat
  • 1 țelina, fin tocata
  • 2 cepe tocate marunt
  • 1 foaie de dafin
  • bacon
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 500 gr carne tocata de vita
  • 1 pahar vin rosu
  • 1-1/2 Cupe supa de pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3/4 ceasca de lapte
  • 1 lingura unt
  • 3/4 ceasca parmezan ras
  • concentrat de pui
  • 500 gr tagliatelle

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul de masline la foc mediu. Adauga legumele si foaia de dafin.

Gatiti legumele 20-30 de minute. Adaugati baconul taiat cubulete.

Gatiti 20-30 de minute.Adaugati apoi carnea tocata.

Gatiti pentru inca 20-30 de minute. Adaugati vinul rosu.

Tagliatelle cu sos bolognese

Adauga supa de pui si delikatul de pui dupa gust. Gatiti pentru inca 40 de minute.

Se topeste pasta de tomate in putina supa de pui.

Adaugati si amestecati foarte bine în carne.

Tagliatelle cu sos bolognese

Adaugati lapte si amestecati. Incorporati unt.

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se toarna sosul peste paste. Garnisiti cu parmezan ras.

Tagliatelle cu sos bolognese

Tagliatele cu sos bolognese

Tagliatelle cu sos bolognese

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tagliatele

2 comentarii

  1. Ce poooofta mi-ai facut

  2. O sa fac si eu pastele astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.