Reteta zilei: Supa picanta de vita cu orez

Printeaza

Supa picanta de vita cu orez din: orez, pasta de soia, pasta de chili, carne de vita, ceapa, cartof, ciuperci, dovlecel, tofu, usturoi, fulgi de chili, ardei iute, ceapa verde.

Supa_picanta_de_vita_cu_orez_07

 

Ingrediente:

  • 2 cani de orez
  • 2 linguri pasta de soia
  • 1 lingurita pasta de chili
  • 200 g carne de vita, felii subtiri
  • 1/2 ceapa , cuburi
  • 1 cartof, cuburi
  • 3-4 mici ciuperci, cuburi
  • 1/2 dovlecel, feliat
  • 1 felie tofu, cuburi
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 lingurita de fulgi de chili
  • 1 ardei iute verde, feliat
  • 1 ceapa verde, felii

 

Mod de preparare:

Spalati orezul in apa, apoi puneti intr-un vas si acoperiti cu apa.

Fierbeti al dente. Intr-o oala cu apa adaugati pasta de chili, pasta de soia si se amesteca bine.

Adaugati feliile de carne de vita si aduceti vasul la foc mediu.

Supa_picanta_de_vita_cu_orez_04

Cand da in fiert adaugati ceapa, cartofi, ciuperci si se continua fierberea timp de 2 minute.

Adaugati dovlecel, usturoiul, tofu si ardei iute verde. Adaugati fulgii de chili.

Lasati sa fiarba aproximativ 20 de minute.

Supa_picanta_de_vita_cu_orez_05

Opriti focul si se presara ceapa verde.

Se serveste fierbinte, cu orez.

Supa_picanta_de_vita_cu_orez_06

Supa picanta de vita cu orez

Supa_picanta_de_vita_cu_orez_08

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de burta si carne de vita

Supa de burta si carne de vita

Supa de burta si carne de vita din: burta de vita, carne de vita, morcovi, rosii, morcovi, praz, telina, pastarnac, unt, faina, magjiran, sare. Ingrediente: un kg burtă de vită curăţată 500 g carne de vită 4 morcovi 3 roşii un fir praz o felie dintr-o rădăcină de ţelină 2 rădăcini păstârnac o lingură unt […]

 

Supă rusească de vită

Supa de vita cu fidea sau taitei

Supa de vita cu fidea sau taitei din: carne de vita, piper, sare, patrunjel, fidea, taitei, galuste din gris. Ingrediente: 1,5 kg carne de vită (carne mai grasă, rasol, neapărat câteva oase cu măduvă) piper sare 1 legătură pătrunjel opţional: fidea, tăiţei sau găluşte de griş   Mod de preparare: Se taie carnea în bucăţi a […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cam ciudata supa asta, adica eu stiu alta versiunea fara atatea sosuri si paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.