Reteta zilei: Supa de roşii

Printeaza

Supa de rosii din: ceapa, usturoi, rosii, supa de pui, suc de rosii, cimbru, foaie de dafin, busuioc, zahar, ulei de masline.

Supa de roşii

Supa de roşii

 

Ingrediente:

  • 140g ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 750g rosii
  • 400ml supa de pui
  • 600ml suc de rosii
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 4 crengute de busuioc
  • 2 lingurițe de zahar
  • 1 lingura de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Curatati si tocati ceapa marunt. Taiati roșiile felii si curatati si tocati usturoiul. Incalziti uleiul la foc mic intr-o cratița mare, apoi adaugati ceapa, usturoiul, cimbrul si frunzele de dafin.

Supa de roşii

Gatiti pentru aproximativ 10 minute. Adaugati rosiile și fierbeti pana se inmoaie. Asezonati cu sare si piper, apoi se adauga zaharul, busuiocul, supa de pui și sucul de roșii.

Supa de roşii

Se fierbe amestecul timp de 15 minute. Scoateți crenguta cimbru și frunzele de dafin. Scoateti legumele, dati la blender pana la omogenizare. Amestecati cu lichidul ramas in cratita si reincalziti. Garnisiti cu busuioc. Serviti.

Supa de roşii

Supa de roşii

Supa de roşii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.