Reteta zilei: Supa de pui cu paste si morcovi

Printeaza

Supa de pui cu paste si morcovi din: maruntaie de pui, ceapa, morcovi, telina, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, ulei de masline, patrunjel.

Supa de pui cu paste si morcovi

Supa de pui cu paste si morcovi

 

Ingrediente:

  • 1 kg maruntaie de pui (gaturi, spate si aripi)
  • 1 ceapa, taiata bucati mari
  • 2-3 morcovi taiati bucati
  • 1 telina, taiata bucati mari
  • 1 capatana usturoi, taiat in jumatate
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. In doua tavi putei hartie de copt. Intr-o tava asezati maruntaiele de pui. In cealalta tava asezati legumele taiate bucati.

Presarati sare si piper si stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptor aproximativ 1 ora.

Supa de pui cu paste si morcovi

Scoateti din cuptor si transferati intr-o oala. Adaugati patrunjel. Se umple oala aproximativ 3/4 cu apa rece. Adaugati sare si o frunza de dafin.

Supa de pui cu paste si morcovi

Fierbeti la foc mic timp de aproximativ 1 1/2 ore. Amestecati ocazional. Strecurati supa. Scoateti toate legumele si maruntaiele de pui.

Printr-o panza strecurati din nou pentru a va asigara ca nu a ramas nicio leguma sau bucata de carne.

Supa de pui cu paste si morcovi

Puteti servi cu taitei fierti dupa preferinta sau puteti pastra la frigider.

Supa de pui cu paste si morcovi

Supa de pui cu paste si morcovi

Supa de pui cu paste si morcovi

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Imi place cum ti-a iesit supa de pui

  2. Cam simpla supa asta de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.