Reteta zilei: Supa de legume cu carne de carnati si parmezan

Printeaza

Supa de legume cu carne de carnati si parmezan din: ceapa, ardei gras verde, ulei de masline, condimente, usturoi, supa de pui, rosii, carnati, fulgi de ardei rosu, naut, sos pesto, parmezan.

Supa_de_legume_cu_carne_de_carnati_si_parmezan_08

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa, tocata
  • 1 ardei gras verde, tocat
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 2 lingurite condimente italiene
  • 1 lingura usturoi, tocat
  • 5-6 cesti supa de pui
  • 1 cutie rosii, cubulete
  • 5 carnati (doar carnea)
  • 1 varf de cutit de fulgi de ardei rosu
  • 1 cutie boabe de naut
  • 2-3 linguri sos pesto
  • parmezan proaspat ras, pentru servire

 

Mod de preparare:

Incalziti 2 lingurite ulei de masline intr-o tigaie si caliti ceapa si ardeiul gras verde aproximativ 8 minute.

Adaugati condimentele, usturoiul tocat si gatiti aproximativ 1 minut.

Adaugati legumele intr-o oala in care ati pus supa de pui si rosiile cubulete si lasati sa fiarba la foc mediu.

Supa_de_legume_cu_carne_de_carnati_si_parmezan_02

Incalziti restul de ulei in aceeași tigaie, adaugati carnea de la carnati gatiti pana se rumeneste.

Adaugati nautul intr-un bol dupa ce l-ati scurs si pasati bine.

Adaugati carnatii rumeniti, piureul de naut si fulgi de ardei rosu in oala su supa.

Dati focul la mic si gatiti aproximativ 30 de minute.

Supa_de_legume_cu_carne_de_carnati_si_parmezan_03

Se adauga pesto si se mai fierbe aproximativ 10 minute.

Se serveste fierbinte , cu parmezan proaspat ras.

Supa_de_legume_cu_carne_de_carnati_si_parmezan_06

Supa de legume cu carne de carnati si parmezan

Supa_de_legume_cu_carne_de_carnati_si_parmezan_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de carne de oaie, porc si pui

Supa cu carne de oaie si legume

Supa cu carne de oaie si legume din: carne de oaie, morcovi, patrunjel radacina, ceapa, cartof, radacina de telina, ardei iute, crema de ardei, sare, piper si cartofi. Ingrediente: 1 kg carne de oaie 1 kg morcovi 250 g patrunjel radacina 1 ceapa 1 cartof 1 telina radacina 1 pastarnac 1 ardei iute mic 1 […]

 

Supa crema cu praz

Supa de praz cu legume şi carne tocată

O reteta delicioasa de supa de praz cu legume si carne tocata din: orez, sare, ceapa, ulei, carne tocata de vita, praz, supa, sare, piper si boia de ardei dulce. Ingrediente: 150 g de orez cu bobul lung sare 1 ceapă 2 linguri de ulei 400 g de carne tocată de vită 500 g de […]

 

Supa de vitel cu patrunjel

Supa cu legume si carne de vitel

Supa cu legume si carne de vitel din: carne de vitel, ceapa, morcovi, radacina de telina, cartofi, pasta de rosii, ardei grasi, ulei, boia dulce, pasta de ardei iute, seminte de chimen, frunze de dafin, patrunjel verde, piper, sare, faina, oua. Ingrediente: 1 kg carne de vitel sau vita 3 cepe 2 morcovi mari 1/2 […]

 

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Arata bine supa

  2. Da, si mie imi place supa de legume, acum ce gust o avea ….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.