Reteta zilei: Supa cu perisoare de curcan

Printeaza

Supa de perisoare cu curcan din: ceapa, morcov, carne de curcan, orez, sare, piper, cartof, verdeata.

Supa cu perisoare de curcan

Supa cu perisoare de curcan

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa, tocata
  • 2-3 morcovi, rasi
  • ½ kg carne tocata de curcan
  • 1-2 linguri orez
  • Sare si piper
  • 1 cartof
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Amestecati morcovii si ceapa si adaugati peste carnea de curcan. Adaugati orezul, sare , piper si amestecati bine. Se fierbe apa cu putina sare sau vegeta.

Supa cu perisoare de curcan

Formati perisoare si puneti-le in apa cand clocoteste. Lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 1 ora. Dupa jumatate de ora, curatati si taiati cartoful cuburi.

Supa cu perisoare de curcan

Adaugati in supa. La sfarsit adaugati verdeata si serviti supa calda.

Supa cu perisoare de curcan

Supa cu perisoare de curcan

Supa cu perisoare de curcan

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Eu nu pun cartofi in supa de perisoare …

  2. Delicioasa supa de perisoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.