Reteta zilei: Supa cu carne de porc si legume

Printeaza

Supa cu carne de porc si legume din: apa, mazare, carne de porc, cartofi, morcovi, ceapa, ulei, usturoi, marar, sare, piper si condimente.

 

Supa cu carne de porc si legume

  • 4 litri de apa
  • 1 cana de linte
  • carne de porc
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri marar proaspat
  • 1 ½ lingurita de sare
  • ¼ lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1 lingurita de condimente

 

Mod de preparare:

Puneti apa intr-o oală mare la foc mare.

Se adaugă mazarea, carnea și se fierbe timp de 1 ora și 40 de minute.

Intre timp se curata cartofii si se taie, la fel si morcovii.

Supa cu carne de porc si legume

Adaugati in oala alaturi de mazare si carne.

Gatiti inca 15 minute.

Supa cu carne de porc si legume

Intr-o tigaie incalzita sotati ceapa si usturoiu cateva minute, apoi adaugati in oala.

Asezonati dupa gust

. Serviti supa de mazare garnisita cu marar tocat.

Supa cu carne de porc si legume

Supa cu carne de porc si legume

Supa cu carne de porc si legume

 

Pofta buna!


poate te intereseaza si:

Supa Zocigleveş

Supa din ficat de porc si ou

Supa din ficat de porc si ou din: ficat de porc, untură, făină, oua, sare. Ingrediente: 1/2 kg ficat de porc puţină untură făină 1- 2 gălbenuşuri de ou sare   Mod de preparare: Ficatul de porc sau de viţel, tăiat cuburi se căleşte în-puţină untură, până ce devine maroniu. Se presară cu făină şi […]

Supa de varza murata

Supa de varza cu limba de porc si smantana

Supa de varza cu limba de porc si smantana din: morcovi, rădăcină de pătrunjel şi păstârnac, telina, gulie, limba de porc, otet, foi de dafin, ceapa, varză, kaizer afumat, chimen măcinat, sare, piper, boia, ulei, smântână, mărar proaspăt sau uscat, orez cu bob rotund. Ingrediente: 2 morcovi câte 1 rădăcină de pătrunjel şi păstârnac 1 ţelină mică 1/2 gulie 200 g limbă de […]

 

Supă de sfeclă cu carne de porc si smantana

Supă de sfeclă cu carne de porc si smantana din: carne de porc, ulei de masline, sfecla rosie, morcovi, varza alba, patrunjel si boia. Ingrediente: 400 g carne de porc slabă 4 linguri ulei de măsline 1 sfeclă roşie 2 morcovi 1 cub concentrat de vită ¼ varză albă 1 rădăcină de pătrunjel 1 linguriţă boia […]

 

Pofta buna!

 

 

6 comentarii

  1. Arata extraordinar supa asta

  2. Valentina Negrescu

    Supa cu carne de porc, cred ca mai bine iesea o ciorba

  3. imi place supa cu carne de porc si legume, gatesc destul de des aceasta reteta

  4. Merge supa, nu e stralucita, dar merge, nu prea ma omor dup ea

  5. Arata bine supa

  6. Nu-mi place supa asta de nici o culoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.