Reteta zilei: Supa crema de sfecla rosie

Printeaza

Supa crema de sfecla rosie din: sfecla, ulei de masline, otet balsamic, iaurt, supa de legume, usturoi, lamaie, sare, piper, marar.

Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Ingrediente Supa crema de sfecla rosie: 

  • 1 kg sfecla curățata și taiata sferturi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 cană iaurt
  • ½ ceasca supa de legume
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie stoarsa
  • ¼ linguriță de sare
  • ¼ linguriță piper negru
  • 1 lingurita marar proaspat

Mod de preparare Supa crema de sfecla rosie:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Puneti sfecla in folie de aluminiu, stropiti cu ulei de măsline și oțet balsamic.

Supa crema de sfecla rosie
Înveliti bine si dati la cuptor timp de 45-60 de minute.
Scoateți din cuptor, deschideți folia și se lasă să se răcească sfecla 10-15 minute.

Supa crema de sfecla rosie
Puneti in blender impreuna cu iaurt, supa de legume, usturoi, suc de lamaie, sare și piper.

Supa crema de sfecla rosie
Se omogenizeaza. Dati la frigider timp de 30-60 de minute inainte de servire.

Supa crema de sfecla rosie
Se serveste cu marar.

Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu e prea rosie :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.