Reteta zilei: Supa crema de fasole neagra

Printeaza

Supa crema de fasole neagra din: usturoi, ceapa, telina, morcovi, fasole neagra, sos, praf de chili, chimen, oregano, supa de legume, apa, smantana.

Supa_crema_de_fasole_neagra_07

Supa crema de fasole neagra

Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 tulpini de telina
  • 2 morcovi
  • 1 kg fasole neagra
  • 1 ceasca sos
  • 1 lingura praf de chili
  • ½ lingura chimen
  • 1 lingurita oregano
  • 4 cani supa de legume
  • 2 cani de apa
  • smantana, pentru servire

Mod de preparare:

Tocati usturoiul, ceapa si telina si radeti morcovii. Clatiti fasolea intr-o strecuratoare. Combinati usturoi, ceapa, telina, morcovi, fasole neagra, sos, praf de chili, chimen, oregano, supa de legume si apa intr-o cratita, apoi se amesteca bine.

Supa_crema_de_fasole_neagra_02

Gatiti la foc potrivit aproximatv 2 ore pana cand afsolea este fiarta foarte bine. Amestecati din cand in cand. Cu ajutorul unui blender pasati bine totul si transferati din nou in cratita. Gustati supa si asezonati, dupa gust.

Supa_crema_de_fasole_neagra_03

Serviti supa calda, cu smantana.

Supa_crema_de_fasole_neagra_05

Supa crema de fasole neagra

Supa_crema_de_fasole_neagra_06

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.