Reteta zilei: Sufleu de conopida cu ciuperci si rosii

Printeaza

Sufleu de conopida cu ciuperci si rosii din: conopida, oua, morcovi, branza, rosii, ciuperci, sare, piper.

Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele.

Sufleurile se bazează pe ouă pentru a obține textura caracteristică. Albușurile sunt bătute spumă pentru a crea volum și pufozitate, în timp ce gălbenușurile adaugă consistență și gust.

Sufleurile sunt recunoscute pentru consistența lor pufoasă și aerată. Aceasta este realizată prin incorporarea delicată a albușurilor bătute spumă în baza de ouă și alte ingrediente.

Există o varietate mare de sufleuri disponibile, fie că este vorba despre sufleuri sărate sau dulci. Sufleul de brânză, sufleul de legume, sufleul de ciocolată și sufleul de fructe sunt doar câteva exemple.

 

Sufleu de conopida cu ciuperci si rosii

 

Ingrediente:

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 2 morcovi
  • 200 gr branza
  • 250 gr roșii
  • 250 gr ciuperci proaspete
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se rupe conopida buchetele si se fierbe. Ungeți o tava de cuptor cu unt.

Se taie toate ingredientele și se amesteca in tava.

Sufleu de conopida cu ciuperci si rosii

Se adauga ouale batute si se rade branza pe partea de sus.

Dati la cuptor pentru 30-40 de minute la 160C. Serviti sufleul cald.

Sufleu de conopida cu ciuperci si rosii

Sufleu de conopida cu ciuperci si rosii

Sufleu de conopida cu ciuperci si rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.