Reteta zilei: Sparanghel la gratar cu branza feta

Printeaza

Sparanghel la gratar cu branza feta din: vinegreta de otet balsamic, usturoi, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper, sparanghel, branza feta.

Poate te intereseaza si:

 

Sparanghel la gratar cu branza feta

Sparanghel la gratar cu branza feta

Ingrediente:

  • 3 linguri vinegreta de otet balsamic
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 lingura de suc proaspat de lamaie
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • ½ linguriță de sare
  • ½ lingurita piper negru
  • 1 buchet de sparanghel
  • ½ ceasca branza feta maruntita

Mod de preparare:

Într-un castron mic, amestecati vinegreta cu usturoi, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare si piper.

Sparanghel la gratar cu branza feta

Așezați sparanghelul pe o folie de aluminiu pe gratar, se toarna sosul peste si rumeniti la foc mediu timp de 10-15 minute.

Sparanghel la gratar cu branza feta

Transferati pe o farfurie, presarati cu branza feta si serviti.

Sparanghel la gratar cu branza feta

Sparanghel la gratar cu branza feta

Sparanghel la gratar cu branza feta

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    Nu am facut niciodata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.