Reteta zilei: Sparanghel in crusta cu sos de maioneza
PrinteazaSparanghel in crusta cu sos de maioneza din: maioneza, suc de lamaie, piper, rozmarin, lapte batut, condimente, coaja de lamaie, bere, sparanghel, ulei, parmezan.
Poate te intereseaza si Salata de sparanghel
Ingrediente sos:
- 1/2 cană maioneza
- sucul de la 1/2 lămâie
- 1/2 lingurita piper
- 1 lingurita de frunze de rozmarin proaspete, tocate
- 1/2 linguriță frunze de rozmarin uscate
Ingrediente sparanghel:
- 1 cană lapte bătut
- 2 lingurite condimente, dupa gust
- 1/2 lingurita piper negru
- coaja de la 1 lamaie
- 1 cană de bere
- 1 buchet sparanghel
- ulei
- parmezan ras, pentru servire
Mod de preparare:
Se încălzește ulei intr-o cratita. Amestecati toate ingredientele pentru sos.
Amestecati împreună laptele batut, condimentele, piper, coaja de lamaie intr-un castron, adăugați bere și amestecati ingredientele pana se omogenizeaza.
Dati sparanghelul prin amestecul de lapte batut, apoi scufundati in ulei si rumeniti bine.
Se presara cu parmezan ras si se serveste cu sos si lamaie.
Sparanghel in crusta cu sos de maioneza
Pofta buna!