Reteta zilei: Spaghete carbonara cu patrunjel
PrinteazaSpaghete carbonara cu patrunjel din: spaghete, oua, parmezan, smantana, bacon, usturoi, piper negru, patrunjel, parmezan.
Ingrediente:
- 350 g spaghete
- 3 oua
- 120 g parmezan ras
- 50 ml smantana
- 150 g bacon
- 3 catei de usturoi
- piper negru
- patrunjel tocat
- parmezan ras
Mod de preparare:
Gatiti spaghetele al dente. Pastrati 200 ml din lichidul in care au fiert.
Între timp, se taie baconul și se prăjește într-o tigaie pana se rumeneste. Se taie usturoiul si se adauga peste bacon, rumeniti bine.
Adaugati spaghetele fierte si se amesteca.
Opriti focul.
Se amestecă ouăle cu parmezan ras, smantana si se condimentează bine cu piper negru.
Incorporati in amestecul de spaghete și omogenizati. Adaugati lichidul de la paste si amestecati.
Transferati intr-un bol de servire, se presara cu patrunjel tocat si parmezan ras.
Serviti imediat.
Spaghete carbonara cu patrunjel
Pofta buna!