Reteta zilei: Sote de legume cu ciuperci

Printeaza

Sote de legume cu ciuperci din: dovlecei, ulei de avocado, ardei gras, ceapa, ciuperci, chimen, praf de ardei, praf de chili, sare de mare, sos guacamole, limeta.

Poate te intereseaza si Sote de legume la cuptor

Sote de legume cu ciuperci

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 3 linguri de ulei de avocado
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 240gr de ciuperci, curățate
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita praf de ardei
  • 1 lingurita praf de chili
  • 2 lingurite sare de mare
  • sos guacamole si felii de limeta pentru servire

Mod de preparare:

Curatati si taiati fasii dovlecii si ardeii. Tocati ceapa si feliati ciupercile. Se amestecă împreună toate condimentele într-un recipient mic si se pastreaza deoparte. Se incalzeste o tigaie mare la foc mare mediu.

Sote de legume cu ciuperci

Se adauga uleiul de avocado, împreună cu ceapa felii si ardeiul. Gatiti până când legumele s-au înmuiat, apoi se adauga ciupercile feliate și amestecul de condimente.

Sote de legume cu ciuperci

Când ciupercile s-au gătit și au început să se înmoaie, se adauga dovleceii. Gatiti până când incep sa se inmoaie. Serviti imediat cu sos guacamole și limeta.

Sote de legume cu ciuperci

Sote de legume cu ciuperci

Sote de legume cu ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.