Reteta zilei: Sote de ciuperci cu spanac si ceapa

Printeaza

Sote de ciuperci cu spanac si ceapa din: spanac, ciuperci, ceapa, ulei de masline, sare, piper, lamaie.

Sote de ciuperci cu spanac si ceapa

Ingrediente: 

  • 4 cesti spanac
  • 5-6 ciuperci feliate
  • 1 ceapa feliata
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper
  • felii de lamaie

 

 

Mod de preparare:

Splati si uscati spanacul.

Se încălzește tigaiasi se adauga ulei.

Incorporati ceapa si sotati 3 minute, amestecand ocazional.

Sote de ciuperci cu spanac si ceapa

Adaugati ciupercile. Gatiti pentru inca 3 minute, amestecand ocazional.

Sote de ciuperci cu spanac si ceapa

Adaugati spanacul.

Întoarceți de câteva ori în primul minut de gatit, apoi se acopera tigaia si gatiti amestecul timp de aproximativ 2 minute.

Sote de ciuperci cu spanac si ceapa

Se presara cu sare și piper proaspat macinat dupa gust si se stropeste cu suc proaspat de lamaie.

Serviti sote-ul cald.

Sote de ciuperci cu spanac si ceapa

Sote de ciuperci cu spanac si ceapa

Sote de ciuperci cu spanac si ceapa

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Sote de dovleac cu spanac

Sote de dovleac cu spanac din: dovleac, unt, ulei de masline, sare, piper, praf de chili, spanac, salata creata, tortilla, paste fierte.   Ingrediente: 1/2 dovleac 2 linguri unt 1 lingura ulei de masline 1/2 linguriță sare piper negru, dupa gust 1/4 linguriță praf de chili 1 legatura spanac sau salata creata tortilla sau paste […]

Sote de ciuperci şi spanac

O reteta savuroasa de sote de ciuperci si spanac din: ciuperci, ulei de masline, usturoi, spanac, zeama de lamaie si coaja de lamaie. Ingrediente: 200 g ciuperci portobello (brune). taiate felii 200 g ciuperci de cultura, taiate felii 2 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi 500 g spanac zeama si coaja rasa de […]

 

Sote de morcovi cu spanac

Sote de morcovi cu spanac

Sote de morcovi cu spanac Ingrediente: 500 g morcovi 1 kg spanac 1 ţelină mică 1 păstâmac 50 g unt 2-3 linguri ulei 1 căţel de usturoi 1 linguriţă condimente 100 g caşcaval sare şi piper după gust   Mod de preparare: Cureţi şi speli morcovii, ţelina şi păstârnacul, apoi îi pui la fiert în […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place sote-ul de ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.