Reteta zilei: Sos picant de rosii cu coriandru

Printeaza

Sos picant de rosii cu coriandru din: rosii, ardei iute din conserva, ceapa, usturoi, ardei iute, zahar, sare, chimen, coriandru, suc de lamaie, chips-uri tortilla.

Poate te intereseaza si Sos picant cu coriandru si lamaie

Sos_picant_de_rosii_cu_coriandru_05

 

Ingrediente:

  • 1 cutie rosii întregi cu suc
  • 2 cutii ardei iuti, cuburi
  • ¼ ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 ardei iute, feliat
  • ¼ lingurite de zahar
  • ¼ lingurite de sare
  • ¼ lingurite de chimen
  • ½ cesti coriandru
  • suc de lămâie
  • chips-uri tortilla, pentru servire

Mod de preparare:

Combinati la blender roșii, ardei iute din conserva, ceapa, ardei iute, usturoi, zahăr, sare, chimen, suc de lămâie si coriandru.

Procesati pana la omogenizare.

Sos_picant_de_rosii_cu_coriandru_02
Dati la frigider cel puțin o oră. Se serveste cu chips-uri tortilla.

Sos_picant_de_rosii_cu_coriandru_03

Sos picant de rosii cu coriandru

Sos_picant_de_rosii_cu_coriandru_04

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Sos picant de rosii cu usturoi

Sos picant de rosii cu usturoi

Sos picant de rosii cu usturoi din: rosii, ceapa rosie, usturoi, coriandru, lime, ardei iute, chimen, oregano, sare de mare, zahar. Ingrediente:  500 g rosii din conserva 1 ceapa rosie, tăiata bucăți 4 catei de usturoi ½ legatura coriandru sucul de la 1 lime ¼ ceasca ardei iute ½ lingurita chimen ½ linguriță oregano uscat […]

 

Reteta zilei: Sos picant de rosii

Sos picant de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, coriandru, ardei iute, chimion, suc de lime, sare, zahar. Ingrediente:  1 cutie de roșii decojite 2 cutii de roșii cubulete cu ardei iute ½ ceapă 1 catel de usturoi ½ ceasca coriandru 1 ardei iute jalapeno ¼ linguriță chimion 2 linguri suc de lime ¼ lingurita sare […]

 

Sos picant cu otet

Sos picant cu hasmatuchi

Sos picant cu hasmatuchi din: oua, ulei, mustar, capere, castraveciori, patrunjel, hasmatuchi, sare, suc de lamaie. Ingrediente: 4 gălbenuşuri 200 ml untdelemn o linguriţă muştar 2 linguri capere tocate 5 castraveciori muraţi în oţet o lingură de pătrunjel verde şi hasmaţuchi tocate mărunt sare şi suc de lămâie după gust   Mod de preparare: Se freacă gălbenuşurile […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.