Reteta zilei: Sos pesto cu usturoi si parmezan

Printeaza

Sos pesto cu usturoi si parmezan din: usturoi, sare, piper, busuioc, nuci de pin, parmezan, ulei de masline.

Poate iti place si:

Sos_pesto_cu_usturoi_si_parmezan_04

Sos pesto cu usturoi si parmezan

Ingrediente: 

  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • ½ linguriță sare
  • 1 linguriță de piper negru
  • 1 cană frunze de busuioc
  • 2 linguri de nuci de pin
  • ¼ cană parmezan ras
  • ¼ ceasca ulei de masline

 

 

 

Mod de preparare:

Se adauga usturoiul, sare, piper, busuioc si nuci de pin in blender. Procesati până la omogenizare.

Sos_pesto_cu_usturoi_si_parmezan
Se adaugă parmezanul și procesati din nou.

Sos_pesto_cu_usturoi_si_parmezan_02
Incorporati uleiul si omogenizati. Cu procesor de rulare, cerne încet uleiul de măsline prin jgheabul și procesul până la omogenizare.

Sos_pesto_cu_usturoi_si_parmezan_03
Dati la rece pana la servire.

Sos_pesto_cu_usturoi_si_parmezan_04

Sos pesto cu usturoi si parmezan

Sos_pesto_cu_usturoi_si_parmezan_04

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Sos_de_rosii_coapte_06

Reteta zilei: Sos de rosii coapte

Sos de rosii coapte din: rosii, ulei de masline, sare, zahar. Ingrediente:  2 kg rosii 2 lingurițe de ulei de măsline 3 1/4 lingurite sare 3 3/4 lingurite zahar 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Sterilizați borcanele. Se incalzeste cuptorul la 200C. Într-un bol mare, amestecati rosiile cu 2 lingurite de ulei de […]

Retete cu legume

Reteta zilei: Sos de iaurt aromat cu legume proaspete

Sos de iaurt aromat cu legume proaspete din: maioneza, iaurt, suc de lamaie, usturoi, pasta de ansoa, sare patrunjel arpagic, coriandru, legume. Ingrediente:  2 linguri de maioneza ½ ceasca iaurt suc de lămâie 1 lingură 1 cățel de usturoi 1 lingura pasta de ansoa 1 vârf de cuțit de sare ¼ ceasca patrunjel proaspat ¼ […]

Sos_de_mere_cu_scortisoara_04

Reteta zilei: Sos de mere cu scortisoara

Sos de mere cu scortisoara din: mere, unt, zahar brun, scortisoara. Poate te intereseaza si: Reteta sos de mere Sos de mere Sos de visine cu frisca   Ingrediente:  10 mere, decojite si taiate cuburi 3 linguri de unt nesărat, tăiat în bucăți 1/4 cana plus 2 linguri de zahăr brun scorțișoară, pentru servire   […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.