Reteta zilei: Sos de rosii uscate cu smantana

Printeaza

Sos de rosii uscate cu smantana din: rosii uscate, branza topita, smantana, maioneza, sos iute, sare, piper, praz.

Sos_de_rosii_uscate_cu_smantana_05

Sos de rosii uscate cu smantana

Ingrediente:

  • 1/4 ceasca rosii uscate in ulei, scurse și tocate
  • 240gr brânză topită, la temperatura camerei
  • 1/2 ceașcă smântână
  • 1/2 ceașcă maioneza
  • sos iute, dupa gust
  • 1 linguriță de sare
  • 3/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 2 fire praz, tăiat felii subțiri

 

 

Mod de preparare:

Intr-un blender, procesati pana la omogenizare rosiile, crema de branza, smantana, maioneza, sos iute, sare și piper.

Sos_de_rosii_uscate_cu_smantana

Adaugati prazul și procesati usor.

Sos_de_rosii_uscate_cu_smantana_02

Se serveste la temperatura camerei.

Sos_de_rosii_uscate_cu_smantana_03

Sos de rosii uscate cu smantana

Sos_de_rosii_uscate_cu_smantana_04

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesant sosul asta de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.