Reteta zilei: Snitele de vitel

Printeaza

O reteta se snitele de vitel din: carne vitel, oua, faina, sare si ulei.

Snitele de vitel

 

Ingrediente:

  • 2 kg carne vitel
  • 6 oua
  • Faina
  • Sare
  • Ulei

Mod de preparare:

 

Se taie snitele de vitel, se spala carnea, apoi se bate bine cu un ciocan pentru snitele. Se pun snitele batute intr-un castron, pe fiecare dintre el adaugandu-se  cate un strop de ulei si un praf  de sare.

Snitele_de_vitel

Se lasa la macerat la rece pentru 8-12 ore. Cu cat se lasa mai mult la macerat, cu atat mai frageda devine carnea. Din oua si faina se pregateste un aluat omogen in care se pun snitele inainte de prajire.

Snitele_de_vitel_09

Se prajesc apoi snitelele de vitel in ulei cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Snitele_de_vitel_10

Se scot din tigaie pe prosoape de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces.

Snitele_de_vitel_11

Snitele de vitel

Snitele de vitel

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • snitel de vitel
  • snitele de vitel

2 comentarii

  1. Niculescu Iuliana

    Nu arata stralucit, dar sunt foarte gustoase

  2. Arata bine pentru nistele snitele simple 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.