Reteta zilei: Sirop de capsuni

Printeaza

Sirop de capsuni din: capsuni, apa, zahar.

Sirop_de_capsuni_08

Sirop de capsuni

 

Ingrediente:

  • 1 kg capsuni
  • 1 litru de apă
  • 2 cani de zahar

 

 

 

Mod de preparare:

Spalati si taiati capsunile. Puneti intr-o cratita potrivita. Se acopera cu apa si se lasa la fiert. Reduceti focul la mediu si gatiti pentru aproximativ 20 de minute. Indepartati spuma mereu.

Sirop_de_capsuni

Opriti focul. Strecurati lichidul de capsuni printr-o strecuratoare intr-un alt vas curat. Adaugati 2 cani de zahar peste lichid, aduceti inapoi la fiert, amestecand frecvent sa se dizolve zaharul. Lasati sa fiarba 5 minute.

Sirop_de_capsuni_03

Opriti focul si lasati sa se racească complet. Se toarna intr-un recipient de sticla cu 4 sigiliu si se pastreaza la frigider.

Sirop_de_capsuni_07

Sirop de capsuni

Sirop_de_capsuni_08

Incoming search terms:

  • sirop de capsuni fiert

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.