Reteta zilei: Shaorma cu piept de pui si legume

Printeaza

Shaorma cu piept de pui si legume din: lipii, sos de branza albastra, piept de pui, spanac, sos iute, ceapa rosie, morcovi, branza albastra.

Shaorma cu piept de pui si legume

Shaorma cu piept de pui si legume

 

Ingrediente:

  • 1-2 lipii
  • 2 linguri de sos de branza albastra
  • 1/4 ceasca spanac
  • 1 ceașca piept de pui, fiert și tocat
  • 2 linguri de sos iute
  • 1/4 ceasca morcov, tocat
  • 1/4 ceapa roșie, taiata felii subțiri
  • 1 lingura branza albastra

 

 

Mod de preparare:

Puneti sosul de branza albastra in mijlocul lipiilor. Adaugati spanacul pe partea de sus a sosului de branza albastra.

Shaorma cu piept de pui si legume

Amestecati carnea de pui tocata cu sosul iute. Adaugati peste spanac. Adaugati apoi ceapa felii, morcov tocat si branza albastra.

Shaorma cu piept de pui si legume

Strangeti partile lateral si rulati lipiile. Serviti imediat.

Shaorma cu piept de pui si legume

Shaorma cu piept de pui si legume

Shaorma cu piept de pui si legume

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cea mai de succes mancare a romanilor :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.