Reteta zilei: Salata vegetariana

Printeaza

Salata vegetariana din: orz, ulei de masline, usturoi, sparanghel, rucola, ardei, naut, rosii deschidratate, suc de lamaie, piper rosu si patrunjel.

Ingrediente:

Salata vegetariana

Salata vegetariana

  • 1 cana de orz nefiert
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi, tocati
  • 1/2 buchet sparanghel, taiat bucati
  • 3 cesti rucola
  • 2 ardei rosii, fara seminte, taiati cuburi
  • 2 ardei portocalii, fara seminte, taiati cuburi
  • 1 cutie naut
  • 1/2 ceasca rosii deshidratate
  • Sucul de la o jumatate de lamaie
  • 1 varf de cutit de piper rosu zdrobit
  • 1 varf de cutit de sare
  • piper proaspat
  • 1/2 ceasca patrunjel proaspat tocat

 

Mod de preparare:

Intr-o oala potrivita fierbeti orzul in apa cu sare aproximativ 40 de minute. Scurgeti si transferati intr-un castron mare. Intr-o tigaie incalziti 1 lingura de ulei si adaugati sparanghelul. Sotati aproximativ 3 minute. Adaugati usturoiul si mai gatiti 30 de secunde.

Salata vegetariana

Adauga sparanghelul in castronul cu orz, adauga rucola, ardeiul cuburi, nautul clatit si rosiile deshidratate.

Intr-un castron mic, amestecati impreuna restul de 3 linguri de ulei cu suc de lamaie, piper rosu, sare si piper. Se toarna sosul peste salata in castron. Garnisiti cu patrunjel si serviti imediat.

Salata vegetariana

Salata vegetariana

Salata vegetariana

Pofta buna!

5 comentarii

  1. Arata foarte bine salata vegetariana

  2. Cat mai multe retete vegetariene, asta vrem!

  3. Imi place mult salata asta

  4. Buna rau salata asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.